Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová soutěž Miss Universe se bude konat až na začátku listopadu, a tak by se tedy mohlo zdát, že na přípravu garderoby pro Gabrielu Kratochvílovou (34) je ještě spousta času. Ve skutečnosti už jsou ale přípravy v plném proudu.

Kralující Česká Miss už má za sebou první zkoušku v salonu návrhářky Beaty Rajské a my jsme u ní nemohli chybět. Paní Beata nás nechala nahlédnout do zákulisí přípravy. Gábina si vyzkoušela první hotové šaty v mentolové barvě, které laškovně odhalují záda. Už se moc těšíme, až uvidíme víc. Zatím jen tušíme podle výběru látek barvu a materiál šatů, ve kterých se Gabriela představí v Moskvě celému světu.

A jak to vidí Gabriela? „Z fittingu jsem nadšená. Byla jsem trochu nervózní z toho, jak by vůbec takové šaty měly vypadat, ale moje obavy byly naprosto zbytečné. Paní Beata Rajská je úžasná návrhářka, která umí svými šaty podtrhnout ženskost a vyzdvihnout krásu a její návrhy mě nadchly barevností i střihem. Nemůžu se dočkat, až si je budu moct poprvé vyzkoušet,“ těší se Gabriela.

Reklama

Další články

Načítám