Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zatímco Iveta Bartošová (†48) už si pomalu bájí, jak květinkově bude vypadat její dokonalá budoucnost po boku Josefa Rychtáře (65), tomu ještě svatební zvony zdaleka nebijí. Podle informací přímo z říčanské ulice, kde žije jeho bývalá žena Darina Nová (66), zde totiž v sobotu kolem deváté večer zasahovali policisté. „Rychtář asi pořádal hodně zvláštní rozlučku se svobodou. V pokoji exmanželky našel chlapa v montérkách, který jí šel smontovat skříň. A ze žárlivosti, že s ní spí, oba surově napadl,“ tvrdí říčanští.

„Oběma velmi vulgárně nadával, navíc fyzicky zaútočil na toho mladíka, který tam byl přitom evidentně jenom kvůli práci. Žárlivě křičel, že je to Dariny milenec a že ho zmlátí. Když přijela policie, odmítal je pustit dovnitř, takže museli dostat svolení od paní Nové,“ tvrdí sousedka Rychtářovy exmanželky.

Podle ní byl snoubenec Ivety nepříčetný a v jednu chvíli dokonce řemeslníkovi vyházel z balkónu všechny věci na ulici. „Taky ho prý držel pod krkem, ale to už jsem neviděla, to znám jen z doslechu. Vnímali to tu všichni, byl to bordel na celou ulici. Toho chlapa nechápu. Manželce zahýbá s alkoholičkou a pak jí před vlastní novou svatbou dělá žárlivé scény? Ať už ho paní Darina vyplatí a zbaví nás ho, léta jsou tu s ním jenom problémy. Nechová se normálně,“ přidala svědkyně incidentu.

Naštěstí pro Rychtáře věc se patrně bude řešit pouze v přestupkovém řízení a říčanský podnikatel tak může být potrestán maximálně tučnou pokutou. Proč ale takhle řádí, když je prý údajně šťastný s Ivetou (přitom by se ale chtěl k Darině vrátit), to zůstává záhadou i pro ty nezkušenější egyptology.

Reklama

Další články

Načítám