Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Monika Štiková sice ráda ukazuje národu rodinnou idylku, ale přesto se nyní objevily informace, že měla manželovi údajně zahýbat s dvaadvacetiletým mladíkem. Když jsme ji konfrontovali s informacemi, které nám zaslala jedna ze čtenářek a jež jsou tak věrohodné, že vyvolávají vážné pochybnosti o Moničině věrnosti, odzbrojila nás svou argumentací. Ani se nesnažila zakrývat, že ke konverzaci došlo z jejího účtu a počítače. „K notebooku má u nás doma přístup každý, mohl to posílat kdokoliv!“ tvrdí. Mluví pravdu nebo lže?

Monika Štiková se dostala do maléru. Buď praskla její reálná aférka, po níž by jí mohl hrozit rozvod, nebo si na ni někdo zasedl a velmi šikovně na ni narafičil románek s mladým klučinou. „Kdybych chtěla manžela podvést, líbil by se mi spíš nějaký starší charismatický muž, ne mladý kluk,“ dušuje se žena patrně docela úspěšného podnikatele, o jehož peníze by asi bylo smutné přijít.

O tom měla v milostných psaních na sociální síti mluvit jako o pitomci, naopak nad výkonností svého údajného milence se rozplývala. Štiková se ani nepokoušela tvrdit, že by nešlo o zprávy z jejího účtu. „Má k němu přístup každý. Podle mě si Charlotte nebo nějaké její kamarádky dělaly z někoho legraci. Má jednu kámošku, Aničku, která je ještě panna, a asi byla naštvaná, že jsem ji vyčetla, že Charlottce dluží pár stovek, tak se třeba pomstila. Kdo ví,“ snažila se nám ukázat svou verzi příběhu Monika Štiková. Jestli to má větší váhu, než názor, že třetí světovou válku zahájí Šmoulové, to je na každého uvážení.

A i když jsme ji informovali o tom, že kdyby se za ni dívka jen vydávala, asi těžko by si milenci vyměňovali komplimenty po předchozím intimním styku, jela si dál tu svou. „Vůbec nemám ten účet zabezpečený, počítačům nerozumím. Pamatuju si ale, že toho kluka Charly kontaktovala a pak na ni žárlil její přítel. Sama jsem si s ním psala jen jednou,“ uvedla, aby později přiznala, že se s ním docela dobře zná.

Čemu má ale její manžel věřit? Možná by stálo za to zkontrolovat podrobný výpis hovorů na její mobil krátce poté, co jsme kontaktovali jejího údajného milence a než jsme se stačili dovolat jí. Ani zlámanou grešli bychom nevsadili na to, že ji nevaroval a na naše otázky nepřipravil. Jeho velmi zvláštní výpověď již brzy přineseme. Neuvěříte, jak jsme ho nachytali na švestkách!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám