Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předávání Video Music Awards televize MTV je jednou z akcí, kde je každoročně nejvyšší koncentrace slavných. Výjimkou nebyla ani letošní událost, která proběhla v neděli večer v newyorském Barclays Center. Nečekanou hvězdou večera se přitom stala poměrně neznámá modelka Erin Wasson, a to díky svému originálnímu pojetí šatů a účesu.

Jednatřicetiletá Američanka z Texasu se kromě modelingu dostala už i k herectví a navrhování oděvů, a přestože předváděla pro řadu známých značek jako Armani, Gucci, Cavalli, či Victoria's Secret, její jméno se zatím víc do povědomí veřejnosti nedostalo.

Vše je ale jinak díky jedinému večeru. Neděle zkrátka patřila právě Erin, která nyní za svou elegantně pojatou odvahu sklízí jen chválu. Ačkoli jsou její průsvitné šaty lehké jako pavučinka popisovány jako toho večera nejodvážnější, do vulgárnosti a laciného odhalování měla jejich nositelka daleko.

Reklama

Další články

Načítám