Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko má svou Adele. Roztomilá zpěvačka Dannie má hlas bohyně a k tomu plné křivky a neuvěřitelné vnady. Když ji slyšíte zpívat, vstávají vám všechny chlupy na těle. To zažili i hosté galavečera Muže roku, kde Dannie zpívala. Takový aplaus neměla žádná z vystupujících hvězd.

Dannie se pyšní pořádně kyprou postavou. I když kila navíc umí nosit, myslí si, že to ve světě šoubyznysu bude mít těžké. "S mojí váhou je to složitější ve světě plném modelek a štíhlých zpěvaček," říká Dannie.

Producent a majitel jedné z nejlepších produkčních agentur Jaro Management Rostislav Janků si to ale nemyslí. "Neznám u nás zpěvačku s takovým hlasem, jako má Dannie. Naopak si myslím, že kila navíc jsou její předností. Dannie je výjimečná osobnost s neuvěřitelným charismatem, její váha vůbec nevadí. Naopak. Já ji považuji opravdu za českou Adele," řekl Super.cz producent, který měl na triku celý galavečer Muže roku.

A co Dannie zatím považuje za největší úspěch? "Standing ovation od černošskýho publika v New Yorku. Já a můj manažer jsme byli jediní bílí v klubu a zpívala jsem afroameričanům gospel. V klubu, kde vás okamžitě vypískají, když vám to nevyjde. A oni nepískali, jen stáli a tleskali. Z hlediště klubu, kde začínala Alicia Keys, přišly tři vokalistky od Whitney Houston a Michaela Jacksona a začaly mně, malý bílý tlustý zpěvačce, zpívat vokály. To byl pro mě obrovský zážitek," dodala Dannie.

Reklama

Další články

Načítám