Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dosud zdrženlivý Simon Cowell si počkal s projevy náklonnosti na veřejnosti k Lauren Silverman až do té doby, než se oficiálně rozvedla s manželem Andrewem, který byl Cowellovým kamarádem. Stalo se tak téměř měsíc poté, co vyplulo na povrch, že vlivný producent čeká se Silverman potomka.

Aféra, kterou v srpnu žila snad všechna zahraniční média, má tak alespoň prozatím šťastný průběh. Nastávající rodiče se k sobě mají jako hrdličky a právě spolu tráví romantické dny ve Francii. Zatímco v sobotu byli spatřeni, jak se od sebe nemohou odtrhnout na pláži na jihu země, předešlé dny si vykračovali ruku v ruce v turisty vyhledávaném Nice.

Proslulý milovník, kterého nenechá žádná pěkná sukně chladným, se tak poprvé stane otcem. Až se dítko narodí, bude tomuto nepolapitelnému věčnému mládenci úctyhodných 54 let. Zda Lauren nakonec pojme i za manželku, je zatím stále ve hvězdách...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám