Hlavní obsah
Článek

Žijí v New Yorku a pracují pro tituly jako Vogue, Numéro či W, do svých přehlídek je obsazují všichni slavní návrháři jako Calvin Klein, Vivienne Westwood nebo Karl Lagerfeld. Teď se ale české a slovenské krásky chystají hromadně do Prahy.

Každoročně si totiž topmodelky, které svou kariéru touto soutěží začínaly, nenechají ujít československé finále soutěže Elite Model Look. Praha se může těšit na Češky Denisu Dvořákovou, Karolínu Mrózkovou, Zuzanu Stráskou či z nové generace Lenku Hanákovou nebo Margitu Žuchovou.

Za Slovenky dorazí Michaela Hlaváčková, Denisa Dvončová, Sasha Gachulincová, nová tvář Wonderbry Adriana Čerňanová či ambasadorka projektu Schwarzkopf Elite Model Look Slovensko Michaela Kociánová.

Míša se také zhostí úlohy poradkyně začínajících modelek a bude participovat na přípravném soustředění v Praze, které se uskuteční v hotelu Ambassador. V této pozici profesionálního kouče již fungovala i na světovém finále, které se konalo minulý rok v Číně, zúčastnily se ho dívky z více než 60 zemí světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám