Hlavní obsah
Článek

Jak se říká, ženy věří, že svého muže po svatbě změní a muži naopak doufají, že se jejich žena nezmění. Pánové ovšem mají na mysli vizuální stránku. Jen málokterý však má tu moc s tím sám něco udělat. David Matlock je výjimkou potvrzující pravidlo, pracuje totiž jako plastický chirurg a své umění si nenechává pouze pro své klientky, ale hojně jej využívá i na své vlastní partnerce.

Osmatřicetiletá Veronica je dnes podle jeho slov perfektní ženou s úchvatným tělem. Kromě mnohačetných zákroků ‚pod jeho kudlou‘ se ale oba o svou tělesnou schránku vzorně starají. Dodržují zdravý jídelníček a pravidelně posilují.

Ne vždy ale oba vypadali tak skvěle. Když se v roce 2007 potkali v Los Angeles v Davidově ordinaci, Veronica měla téměř o dvacet kilo víc a přála si upravit své intimní partie po porodu dcery.

Veronica uvedla, že byla se svým vzhledem celkově nespokojená a na pohledného chirurga se během jejich prvního setkání nedokázala ani pořádně podívat. David však tvrdí, že z jeho strany to byla láska na první pohled. Však ji také o ruku požádal během jedné z jejich prvních schůzek.

Nakonec se David pustil i do dalších úprav a postupně budoval u své ženy novou sebedůvěru. Veronica podstoupila odsátí tuku na bradě, rukou a nohou a takzvané brazilské pozvednutí pozadí. Nyní společně působí jako bezchybný pár z časopisu a podobně se nejspíš i cítí...

Reklama

Další články

Načítám