Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to není takové peklo, jak to vypadalo podle průběžných výsledků. Ve výsledkové listině Německé rallye se objevilo, že zpěvák Daniel Landa (55) je na ne moc hezkém 69. místě ze čtyřiasedmdesáti. "To ale bylo kvůli penalizaci, jeden den jsme měli prostě smůlu," volal Super.cz po závodech Landa.

"Několikrát nám spravovali auto a za každou neodjetou zkoušku se počítalo pět minut navíc. Pak jsme to ale docela dotáhli. V naší skupině produkčních vozů jsme měli několikrát třetí nejlepší čas, jednou dokonce druhý a nakonec jsme skončili na 38. místě," objasnil.

Letos to byl první závod, který Landa dojel do konce. "Měli jsme pauzu, pak nám po osmimetrovém skoku na Sardinii praskla brzdová hadice a bez brzd se prostě dál jet nedá," vyprávěl s tím, že do konce roku si dá pauzu a bude připravovat příští sezónu na mistrovství světa.

"Sháníme budget, budeme dávat dohromady program. Chceme se vyhoupnout o kategorii výš s lepším vozem. A všechno budeme natáčet, takže to budou moci fanoušci sledovat v přímém přenosu," dodal Landa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám