Hlavní obsah
Článek

Ta zpráva potěší všechny, kteří Josefu Rychtářovi (65), příteli Ivety Bartošové (†48), nevěří ani nos mezi očima. Podle našich zpráv se ti dva měli brát už minulý týden, nakonec z toho ale na poslední chvíli couvli. Že by se zpěvačce rozsvítilo a odmítla se stát manželkou svého agresivního přítele?

Jak se nám podařilo zjistit od zdroje, který sem tam obsluhuje v Ivetině uhříněvské vile, Bartošová bohužel neprocitla, za vše prý mohou administrativní překážky. „Vzala si do hlavy, že ji oddá přímo starosta obce, ale ten teď nějak nemá čas. Takže se svatba odkládá a bůhví, zda to stihnou už v září nebo až v říjnu či ještě později. Navíc před sebou mají nějaké složité papírování,“ dozvěděli jsme se.

Třeba dvojici dělá potíž sepsání předmanželské smlouvy, která by měla Rychtáře odstavit od Ivetina majetku. I církevní sňatek je v nedohlednu. Rychtář musí brát hodiny katechismu. Doteď měl údajně pro katolickou církev jen slova opovržení, a tak musí pečlivě studovat, aby svatbu uznali i církevní hodnostáři.

Reklama

Další články

Načítám