Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krasavec ze seriálu Cesty domů Radúz Mácha byl trochu v rozpacích, když se začalo v médiích psát o tom, jak dobře vypadá a že je velkou konkurencí pro dalšího seriálového fešáka Martina Krause. "Předtím jsem to nikdy nevnímal," svěřil Super.cz.

"Až teď se mě na to začali všichni ptát, i co se vztahu s Martinem týká. Tak jsme si spolu řekli, že jsme oba hezcí a budeme si to navzájem říkat, budeme se na sebe před fotoaparáty usmívat a budeme se mít opravdu rádi," smál se Radúz. Ovšem na večírku seriálu jsme oba vedle sebe neviděli ani na chvíli, vyjma společného focení.

A jak Radúz přišel ke svému neobvyklému jménu? "Za to vděčím tatínkovi, který se tak také jmenuje. Ale my jsme rodina ulítlá na jména od R. Sestra je Renata, maminka Radmila a náš pes retrívr se jmenuje Resta," vypočítal Radúz.

Se jménem nikdy problém neměl, děti se mu ve škole nesmály, vidí je naopak jako svoji výhodu. "Aspoň si každý zapamatuje, jak se jmenuju. Je nás jenom šedesát čtyři v republice," dodal Radúz s tím, že si nemyslí, že je jménem i vzhledem předurčen k rolím romantických hrdinů. "Zatím dostávám role docela pestré," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám