Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podprsenky – to je věčné ženské téma. Všechny chceme krásný dekolt, optimální velikost a dokonalý tvar. Neustále zkoušíme různé střihy i velikosti a hledáme tu pravou podprsenku, která nám padne. Zjistěte s námi, jaký střih je pro vás ten pravý!

Správný střih a velikost – základ úspěchu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Klíčem k dokonalému dekoltu, maximálnímu pohodlí a správnému tvaru prsou je dobře zvolená podprsenka. Pro každou ženu se hodí jiný střih, který podtrhne krásu jejích křivek. Astratex.cz vám poradí, jaký střih se hodí právě pro vás!

Push-upka: Opravdu se hodí i pro vás?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebyla k vám příroda dostatečně štědrá? Toužíte po plnějším dekoltu? Potřebují vaše vnady pozvednout? Pak sáhněte po push-up podprsence! Vyztužená push-upka je vybavena vycpávkami ve spodní části, které ňadra zvedají a tlačí k sobě. Tvoří tak dojem plnějšího dekoltu a jako bonus vykouzlí sexy žlábek. Věděla jste, že push-upka může zvětšit vaše ňadra až o dvě velikosti?

Vyztužená podprsenka: Jak se liší od push-upky?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Potřebují vaše vnady řádnou oporu? Chcete mít pevný a krásně tvarovaný dekolt? Vyztužená podprsenka je pro vás jasnou volbou. Zatímco push-upka se hodí spíše pro menší poprsí, vyztužená podprsenka padne menším i velkým ňadrům. Celé košíčky jsou vyztužené, takže poskytují dostatečnou oporu, vytvářejí dojem pevnějšího poprsí a dodají vašim vnadám vždy ten správný tvar.

Polovyztužená podprsenka: Opora a tvar i pro opravdu velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Polovyztužený typ je jako dělaný pro velká prsa, která potřebují řádnou oporu. Spodní část této podprsenky je vyztužená a lehce tvarovaná, zatímco vrchní část je měkká a poddajná. Výztuž zajistí dokonalý tvar a vrchní část se přizpůsobí plnosti a tvaru vašich vnad. Krásně tvarovaný dekolt, celodenní opora a maximální pohodlí!

Klasika mezi podprsenkami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevyztužené podprsenky jsou vybaveny měkkými košíčky, které se vždy přizpůsobí tvaru vašich prsů. Jsou vhodné zejména pro větší poprsí, kterému se přizpůsobí svým tvarem a pak výborně sedí. Často jsou vyrobeny z krajky, ale pořídíte je i bavlněné či z mikrovlákna. Jejich největší přednost? Dokonalý komfort!

Bardotku by měla vyzkoušet každá žena!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka střihu bardot se hodí pro prsa všech velikostí! Speciální střih bardot se vyznačuje nižšími a rovně střiženými košíčky. Bardotka tak podpírá vnady zespodu a tlačí je směrem nahoru, nikoliv k sobě. Tento efekt zajistí zaoblený a plnější dekolt. Díky vyššímu středu drží i větší poprsí na správném místě. Tento typ je často vybaven silikonovým páskem a odepínacími ramínky, takže se skvěle hodí pod oblečení bez ramínek.

Další články

Načítám