Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapper a bývalý tanečník Kevin Federline (35), známý především jako exmanžel Britney Spears, šel do sebe. Od loňského léta začal pravidelně běhat, sladké limonády vyměnil za čistou vodu a nasadil přísný stravovací režim. Dřina se vyplatila a z Federlina je zase kus chlapa, ale tentokrát v tom nejlepším slova smyslu!

Obvykle do svatebních šatů horečnatě hubnou ženy, v případě Kevina a jeho dlouholeté partnerky Victorie Prince to bylo přesně naopak. Victoria se totiž pyšní postavou modelky i po narození jejich dcery Jordan, ale Kevin po jejím boku pěkně nakynul. Do manželství chtěl vstoupit jako nový muž, a tak se zapřel a vydržel navzdory náročným začátkům, kdy byl zadýchaný a upocený po pár set metrech běhu.

Dvojice se brala v Las Vegas v Hard Rock Hotelu před dvěma týdny a svatebčané se nestačili divit. Federline byl opět štíhlý jako v době, kdy uhranul popovou princeznu Britney, která s ním počala dva syny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám