Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kamila Špráchalová, která září v seriálu Cesty domů, byla vždycky tak trochu oplácaná. Po narození dvou dětí se jí nedařilo vrátit se k původní váze. To už je ale minulost. Má dole už skoro deset kilo a je to na ní pořádně vidět.

Svoji novou postavu si také patřičně užívá. Na párty seriálu si vyšla oblečená tak odvážně, jak jsme ji ještě neviděli. Dříve sice nosila větší výstřihy, ale to se jen snažila od oblých boků a většího zadečku přitáhnout pozornost k bujnému dekoltu.

To už ale nepotřebuje. Takže na večírek přišla v tak průsvitném topu, že nezakrýval téměř nic z jejího těla. Prosvítala jí pod ním černá podprsenka, takže poutala značnou pánskou pozornost.

Kamila hubla s výživovou poradkyní Ladou Noskovou, stejně jako její seriálová kolegyně Veronika Freimanová. „Na Ladu jsem nastartovala bojovně, ale dokázala mě rychle zkrotit a hlavně okouzlit,“ popisuje Kamila Špráchalová první společné setkání. Brzy ale přišla na to, že i když není změna v životě zpočátku lehká, po chvíli se veškeré úsilí začne vyplácet a výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

„Vždy jsem se k dietám a hubnutí stavěla velmi nevstřícně, protože to pro mě bylo synonymum pro hladovění. Začátek jsem ale měla velmi usnadněný, protože byly prázdniny a já byla na chalupě s maminkou, která za mě oddřela chystání receptů,“ vypráví s úsměvem Kamila o začátku svého nového života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám