Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mary Reynolds dorazila do České republiky, kde byla oficiálně přivítána. Poté se odebrala do pražského hotelu Majestic, kde je ubytována. Jedná se o velmi známou a uznávanou dvojnici britské panovnice. V odpoledních hodinách ji přijal starosta města Náchoda Jan Birke.

Mary je poprvé v České republice a již přes dvacet let se živí jako dvojnice královny Alžběty II. a patří ke špičce ve svém oboru. Po celém světě ji vítají davy lidí. Večer se setkala s Mr. International Ali Hammoudem a dále s Mužem roku 2011 Martinem Gardavským.

Na dnešním programu je cesta do Náchoda na finálový večer Muže roku. Velmi příjemná Mary oslavila osmdesátiny v minulém týdnu a na cestu do České republiky se velmi těšila, chce ochutnat likér Becherovku. Stala se uznávanou celebritou po celém světě a i ve Velké Británii ji doprovází ochranka.

„Má práce mě velmi baví, přivedl mě k ní můj manžel, který říkal, že vypadám jako královna a sousedi mi to také říkali, jinak nemám žádnou plastickou operaci, mám to v sobě od přírody,“ svěřila Mary, která již v sobotu v poledne odletí zpět do Velké Británie.

Reklama

Další články

Načítám