Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) to má už v hlavě hodně pomatené. Nyní, kdy se ukázalo, že se léčit nejspíš nebude, protože, jak sama říká, to nepotřebuje, našla viníka svého pobytu v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Tam ji nechali převést lékaři z krčské nemocnice, ale Iveta si myslí, že za tím stojí zcela někdo jiný. Obviňuje svého samozvaného ochránce Zdeňka Macuru.

"Je absurdní, že i když jsem čtyři dny po operaci v Krči nemohla chodit, tak mě násilím odvlekli tři chlapi do sanitky. Měla jsem z toho hematomy. Odvezli mě do Bohnic a sama primářka netušila, co tam pohledávám," řekla Aha! zpěvačka.

"Já si myslím, že to byl ten pán na M, že to byla jeho práce. Ten mě tam nechal zavřít," šokuje Iveta. Macura pochopitelně reagoval: "Je to absolutní nesmysl. Je to důkaz, že je pod psychickým tlakem agresora," řekl.

Přítel Ivety Bartošové Josef Rychtář slíbil, že Iveta nastoupí na léčení ve Střešovicích, kde to již domluvil. K tomu ale nedojde. Iveta si myslí, že je to zbytečné a boj s alkoholem zvládne sama. Za jak dlouho asi bude zase ve stavu, kdy ji Macura odvážel do Itálie...?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám