Hlavní obsah
Článek

Gábina Partyšová (45) si tyhle černé šaty evidentně oblíbila. A když je měla na sobě minule, Super.cz přiznala, že pod ně nenosí spodní prádlo. Proto jsme ji obzvláště pozorně sledovali, když ve stejném modelu přišla moderovat akci, kde se na trh uváděla ovocná vína. A sami jsme v rozpacích z toho, co jsme vlastně viděli.

Gábina si o pauze odskočila na cigárko a pivo a sedla si tak prazvláštně, že pod šaty bylo vidět dost vysoko. Je ovšem otázkou, zda měla k sobě pouze hodně pevně přitisknutá stehna, anebo ukázala ještě něco navíc. V tomto případě se kloníme spíše k první variantě - Gábina tak tiskla stehna k sobě, aby nedošlo k faux pas, až jí její snaha udělala medvědí službu.

Gábinu potkáváme v létě poměrně často. Neodjela totiž na plánovanou dovolenou. A to ani na Floridu, ani do italských hor, jak měla původně v plánu. "Co se týče Itálie, neměli pro nás vhodný termín, krylo se mi to se dvěma akcemi. Takže tam pojedeme až v zimě na hory," vysvětlila Super.cz.

A Florida? "Tu máme v plánu v říjnu. Tady bylo krásně a moje kamarádky, které jsou teď tady na návštěvě z Ameriky, říkaly, že na Floridě léto docela propršelo. Tak snad budeme mít větší štěstí na počasí," věří Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám