Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) trpí bolestí. Sval, který si natáhl při derniéře muzikálu Dracula, bolí nesnesitelně. Hůlka se dnes, v den svých narozenin, chystá na kompletní vyšetření do nemocnice. Trpí bolestí. Každý krok je pro něj utrpením. Několik týdnů bude muset chodit na rehabilitace. Kvůli neustálým zdravotním problémům, které ho provází tento rok, se v létě chystá dát do pořádku. Pojede na měsíc do lázní.

"Mě snad někdo proklel. Nebo někomu ležím hodně v žaludku. Fakt už nevím, co se to děje. Od začátku sezóny jsem měl zápal plic, pak otravu rybou, kdy jsem byl mimo provoz měsíc. Když jsem se konečně udzravil, tak jsem při prvním představení po nemoci blbě šlápnul a zranil si nohu. To už fakt není normální," zoufá si Hůlka.

Zpěváka nyní čeká vyšetření v nemocnici a poté rehabilitace. "Fakt to bolí jako čert. Cítím každý krok. Snad to bude brzy v pořádku. Čekají mě rehabilitace a pak už prázdniny," těší se zpěvák.

Léto bude mít plně relaxační. V červenci si bude užívat jachtingových závodů a v srpnu ho čekají lázně. "Měsíc si dám v lázních úplný relax. Taky se budu učit novou roli k připravovanému muzikálu Lucrezia Borgia a připravovat dramaturgii desky, kterou budu točit na podzim," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám