Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Devatenáctiletá Britka Stephanie Mariam dlouho žadonila po rodičích, aby jí pořídili bílého chundelatého pejska. Když konečně před necelými dvěma lety dosáhla svého, volba padla na roztomilého trpasličího špice plemene pomeranian. Chlupatou kuličku pojmenovali Harvey Moon. Pejsek ale podle jejích slov nebyl šťastný. Nechtěl se socializovat, byl nervózní, bázlivý a nedůvěřivý. To se ale prý změnilo hned po první návštěvě luxusního psího salonu v Londýně, kde dostal Harvey barevný přeliv.

Stephanie tvrdí, že Harvey se změnil jako mávnutím kouzelného proutku a podobně jako ženy po takové proceduře, i on nabyl nové sebevědomí. Teď je z něj prý rozený psí komik. Za Harveye dokonce prý podepsala Stephanie smlouvu s modelingovou agenturou.

V nejbližší době jej čeká zelený přeliv, a to kvůli natáčení hudebního klipu. O příběhu se šťastným koncem psalo hned několik britských médií, a to bez špetky nadsázky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám