Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Pokud někoho nazýváme celebritou, často jde o osoby, které nevynikají pouze tím, co dokázaly, ale zejména svými postavami. Příkladem budiž tři krásky z naší galerie, které z davu naprosto vynikají. A protože u žen na první pohled upoutají především dekolty, zaměřili jsme se na ně. Poznáte podle obrázku, o kterých celebritách je řeč?

Kylie Minogue (55) je obdivuhodnou ženou nejen kvůli svému hlasu. Jen se podívejte na tu úchvatnou postavu. I ve svých pětačtyřiceti letech může tato zpěvačka hravě konkurovat o desítky let mladším kolegyním. Populární Australanka vypadá skvěle a s přibývajícími lety jí to sluší stále více. Kylie se podařilo před několika lety zvítězit nad rakovinou prsu, a tak nyní můžeme obdivovat její přírodní dekolt.

Hvězda americké série Twilight Kirsten Stewart (33) je dalším příkladem přírodní krásky. Přestože její dekolt nepatří mezi nejbujnější, určitě má čím zaujmout. Nezbývá než doufat, že mladičká herečka si svou přirozenou krásu zachová pouze dobrou péčí o své tělo a nevyhledá pomoc plastického chirurga, jako je tomu v případě řady jejích kolegyní.

Kategorií pro sebe sama je Kim Kardashian. Přestože Kim potvrdila několik chirurgických zásahů na svém těle, o úpravě jejího dekoltu se zatím pouze spekuluje. Co říkáte vy, líbí se vám?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám