Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou různé důvody, proč se lidé hlásí do VyVolených. Silným argumentem je bezpochyby finanční výhra 5 miliónů korun, která by jedněm pomohla splnit si sen - ať už je jakýkoli - další by vytáhla z trapu. Přesně takovým případem je bývalý boxer, jenž má na krku dluhy ve výši čtyř miliónů.

„Mám dluhy, nemám ani na cestu zpátky domů,“ svěřil se Radek Deszkas, který se od šesti let věnuje boxu. „Dřív jsem se živil boxem profesionálně. Hodně jsem si to ale kazil tím, že jsem byl rebel. Neměl jsem žádnou disciplínu, do toho ještě nějaký alkohol, hádky a všechno to mi prostě zavíralo dveře,“ dodal Radek.

Ještě ‚bohatší‘ minulost za sebou má majitel pizza baru Richard Bohoněk, který dokonce seděl. „Dělal jsem špatný věci. Vykrádali jsme s partou ze sídliště auta. Denně jsem si klidně vydělal i dvacet tisíc korun, takže jsem začal brát pervitin a toto období trvalo dva roky, než mě zavřeli,“ přiznal Richard.

Jako svatoušek se proti nim jeví dvaadvacetiletý Martin Haluza, jehož negativní stránkou je snad jen to, že se dokáže snadno rozzuřit. „Mám problém se držet na uzdě. Mám rád, když je všechno v mojí režii, nemám rád někoho poslouchat,“ popsal svou povahu Martin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám