Hlavní obsah
Článek

Velkým překvapením skončila třetí Volba reality show VyVolení. Do vily postupují hned dva soutěžící. Jedním z nich je podivínský panic Ladislav Jandík a druhou milovnice zvířat Lucie Šárovcová, která chce lidi ve vile učit pozitivní motivaci.

Třetí Volba byla těsná a skončila velkým překvapením. Diváci poslali do vily jednadvacetiletého vysokoškoláka Ladislava. A protože moderátorka Tereza Pergnerová usoudila, že do vily by měla jít i Lucie, využila svého žolíka a rozhodla tak o jejím postupu.

„Kupodivu jsem se před přenosem nenervoval. Bylo to úplně v pohodě. Nejdřív jsem měl strach z kamer a z lidí ve studiu, ale pak to ze mě nějak zázračně spadlo. A dokonce jsem si pak říkal, že to hrozně rychle uteklo,“ sdělil po přenosu Ládík, který si o své soupeřce myslí, že je to pohodová holka. „Působí mile, snad si budeme ve vile rozumět,“ dodal Ladislav, který diváky nejvíce pobavil svým tanečkem.

Šestadvacetiletá Lucka byla ze svého postupu mile překvapena a stejně tak i její rodina, která ji do studia doprovodila. „Mám z toho smíšené pocity. Na jednu stranu prožívám velkou radost, moc jí to přeju, ale na druhou stranu už teď vím, že mi bude moc chybět. Lucka bude ve vile určitě přínosem, je to takový zářič pozitivní energie. Zároveň má v sobě štíra a přesně ví, kam bodnout,“ prozradila maminka Lucie Romana Vojířová.

Lucce ve studiu fandila i její nejlepší kamarádka. „Lucie je bezprostřední, náladová, věrná, tolerantní, usměvavá. Známe se osm let a musím říct, že je to žena tisíce tváří,“ řekla kamarádka Lucie Břízová.

Reklama

Další články

Načítám