Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Vondráčková (44) a její album Oheň slaví obrovské úspěchy u českých fanoušků, takže se zpěvačka rozhodla natočit další klip k jedné z jeho písní. Diváci již mohou sledovat klipy k písním Kdy vzlétnu já, Co s tou touhou a Zombie, nyní je na řadě píseň Stůj. Při natáčení vznikly hodně sexy snímky, které Super.cz přináší.

Při natáčení se sešel již osvědčený tým, který realizoval také Tenkej led a Láska umí víc. Natáčelo se celý den v ateliéru i venku a celý tým se snažil co nejlépe vystihnout náladu písně, vše v režii Mr. Magice s kameramanem Petrem Bednářem.

I přes obrovská horka, která ještě násobila použitá světla, kterými se dosvítila scéna, se Lucie nezdržovala zbytečnými přestávkami, ani jí nevadily časté převleky ne vždy do úplně letního modelu.

"Klipy natáčím ráda. Jsou to takové mini filmy, ve kterých v minimu času musíte zažít maximum emocí a vystřídat spousty podob. Při natáčení Stůj jsem měla na sobě krásné šaty ze stříbrných sklíček. Efekt skvělý, ale pokud je venku přes třicet stupňů a do zad vám naplno pálí deset obr světel, máte pocit, že máte záda v plamenech. To se pak tancuje jedna báseň," smála se.

Dalšími členkami týmu byly i osobní kadeřnice a vizážistka Lenka Šourková a také stylistka a kloboučnice Libka Safr, která se v poslední době stará Lucce o image. V klipu také vystupuje tanečník Lucie Radek Fišer ze skupiny If, která ji doprovázela také na turné, jež absolvovala v červnu společně s Michalem Davidem (63), a objeví se i sportovní hvězda - Mistr světa, Evropy i ČR v thajském boxu Ondřej Spejbl Hutnik.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám