Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pavel Liška (40) je skutečně vynikající herec. Navíc má velmi dobré srdce. Oč více je okouzlující na filmovém plátně, o to hůř vypadá ve skutečnosti. Dlužno říci, že Liška přijímá jednu nabídku účastnit se charity za druhou a snaží se pomoci nemocným lidem či opuštěným dětem. Ale to, v jakých outfitech se objevuje a co za hrůzný porost si nechal narůst na obličeji, vzbuzuje děs.

Pavel Liška už dlouho nevypadal jako vymydlený hošík. Naposledy snad při pózování s rodinkou, tedy se synem Šimonem a manželkou Kristýnou Bokovou. Společně je už nikdo dlouho neviděl. Stejně tak dlouhou dobu panují spekulace, že tato rodina už neexistuje a Kristýna, dcera známého disidenta Johna Bok, dala své první lásce vale.

Ať už je to jakkoliv, Liška se o potomka výborně stará. Super.cz je naposledy společně viděl o víkendu, kdy se táta s pětiletým synkem vypravili na festival Mezi ploty do pražské psychiatrické léčebny v Bohnicích.

Kromě charit jako Akce cihla nebo Odsouzeni.cz, které kladou důraz na fakt, že  je zde oproti dalším evropským zemím velké množství kojenců v ústavech, dbá Liška i o životní prostředí. Třeba jezdí i po Praze místo autem na kole. I na něm je ohozený tak, že nějaké bláto na kalhotách by rozhodně nebylo vidět. A potkat ho v tramvaji, dost cestujících si raději odsedne v domnění, že na sedadle sedí bezdomovec.

Je to trochu škoda. To, jak přistupuje k problémům panujícím v české společnosti, je více než chvályhodné. Mnozí, a to nejen ti, kteří pracují v šoubyznysu, by měli jeho příkladu následovat.

Reklama

Další články

Načítám