Hlavní obsah
Článek

Další ženou, která je sama důkazem toho, že mateřství je ta nejlepší dieta, je Štěpánka Duchková (51). Její perfektní postavu jsme mohli obdivovat dokonce v plavkách. Moderátorka dorazila do největšího českého vodního parku v Čestlicích s dvojčaty Adamem a Honzou na premiéru filmového disneyovského hitu Film mých snů. „Kluci si to tady skvěle užili, milují vodu. Vodní radovánky s promítáním filmu jsou pro ně dokonalá kombinace," prozradila nám během své návštěvy maminka roztomilých dvojčat.

Kromě Duchkové se na akci objevila také Gabriela Filippi se synem a zazpíval zde Martin Harich. Miláček náctiletých, který na sebe upozornil v SuperStar, si kromě písní ze svého nového alba Nech připravil i píseň Cruisin’ for A Bruisin’, která je jednou z ústředních písní promítaného snímku.

„Mě pořád baví dívat se na filmy, které jsou o přátelství a o lásce, navíc spojené s muzikou. Hrozně jsem si užil nacvičování písně z filmu, protože to bylo něco jiného - rock 'n' rollového,“ řekl po předpremiéře Martin.

Reklama

Další články

Načítám