Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Nejsem žádný módní expert," tvrdí o sobě Emma Smetana (36). Šatník moderátorky Televizních novin prý naprosto nepodléhá módním trendům. „Oblékám se, líčím a češu stále stejně. Vybírám si věci, které se mi intuitivně libí," nechala se slyšet okatá kráska.

Emma se dokonce zdařile vyhýbá pomoci stylistů, což dnes není vůbec obvyklé. V dnešní době totiž není vůbec překvapující, že se většina známých tváří spoléhá na rady stylistů nebo se přímo nechávají opečovávat dvorními návrháři. „Věřím sobě a svému vlastnímu vkusu. Vlastně ani nevím, jak stylisté fungují. Myslím, že jejich pomoc nepotřebuji," má svůj názor asi nejrozzářenější hvězda Novy.

Emma je nablýskaným světem módy zcela nedotčená. V rámci letošního Prague Fashion Weeku se prý kráska vůbec poprvé zúčastní nějaké módní přehlídky. „Třeba mě tam něco okouzlí, překvapí a inspiruje," těší se Emma, která je ale skeptická, že by její daný styl něco zásadně ovlivnilo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám