Hlavní obsah
Článek

Trojice, z níž vzejde další soutěžící VyVolených, je dosti pestrá. O pobyt ve vile budou dnes bojovat cvičitelka psů Lucie, nesmělý vysokoškolák Láďa a prý bavič s podivným jménem Albín.

Lucii Šárovcové je 26 let a ráda by si pořídila vlastní cvičák. „Je tu ještě jedna věc, která mě motivuje jít do VyVolených. Chtěla bych lidi ve vile prostudovat, abych potom víc rozuměla lidem, kteří přijdou ke mně na cvičák. Mám třeba problém s chlapy, ti přijdou jednou a pak už ne,“ prozradila Lucie své plány.

Proti Lucce se postaví jednadvacetiletý student Ladislav Jandík, který se přiznal, že zatím nemá žádné intimní zkušenosti se ženami. „Já jsem takovej plachej. Za posledních pár let jsem se naučil začlenit mezi lidi, být s nimi, ale ty intimní vztahy mi ještě nejdou navázat,“ přiznal Ládík, který se přihlásil, protože chce udělat něco bláznivého, co od něj nikdo nečeká.

Trojku doplní samozvaný showman Albín Holub (23), jehož jméno působí vzhledem k tomu, že má po otci Kubánci tmavší pleť, velmi kuriózně. „Je nás sedm dětí a mamka nás má se třemi muži. Mě měla s Kubáncem, takže jsem napůl Kubánec. Jinak jsem nejstarší, čtyři sourozenci jsou Romové a dva jsou napůl bílí. Můj otec je prý nějaký kubánský překladatel. Nikdy jsem ho ale neviděl, ani na fotce,“ řekl o sobě Albín.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám