Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Naďa Urbánková (†83) bude hodně osamělá. Její jediná dcera Jana Fabiánová, která jde v matčiných pěveckých stopách, se rozhodla opustit Českou republiku. "Zkouším štěstí v Americe," přiznala Super.cz. Mamince místo sebe nechala na starosti svého kocoura.

Fabiánová se stěhuje do Los Angeles, kde ji čeká natáčení filmu. Hlavní roli v něm ztvární David Koecher, známý v Čechách ze seriálu Kancl. "Já budu hrát jeho manželku," upřesnila Fabiánová. V Americe má i svého nového přítele.

"Seznámili jsme se ale v Praze. Doposud jsme prožívali vztah na dálku. Michael sice bydlí v Utahu, ale to je letadlem z Los Angeles pouhou hodinu a půl cesty. Jsem ráda, že k sobě budeme mít blíž," libuje si Jana.

Mladá zpěvačka už ve Spojených státech získala i hudební kontrakty. Dokonce by se měla podílet na hudbě k připravovanému animovanému filmu Barbar Conan. "V Los Angeles už mám pronajatou garsonku. Beru si sebou i svého pejska. Kocour zůstane u maminky. Bude jí aspoň dělat společnost," uvedla Fabiánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám