Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je to místnost, kam návštěvy nechodí. Patří jen vám a trávíte v ní třetinu svého života. Vaše oáza klidu. Místo pro relax a především kvalitní spánek. Ten je důležitý, víc než si myslíme. Proč? Protože dobrý spánek = půl zdraví.

Ložnice ELLEN, kolekce PREMIUM, provedení dýha americký ořech – mat / bílá kůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dnes už neumíme odpočívat a abychom se to zase naučili, musíme začít od základu. Tím je kvalitní postel a matrace. Dobrý a dostatečný spánek je totiž alfou a omegou zdravého a spokojeného života. Kdo to ví, ten rozhodně prostor zvaný ložnice nezanedbává. Celou přehlídku kvalitních a designových postelí, resp. kompletního nábytku do ložnic vám nabídne firma HANÁK NÁBYTEK, a.s., která nyní uvedla na trh novou řadu ložnic. Můžete si je přijít prohlédnout do největší prodejny HANÁK FORUM v Praze-Čestlicích. Rychlejší cestou je pak už jen virtuální prohlídka na www.hanak-loznice.cz.

Ložnice LAURA, kolekce PREMIUM, provedení bílý lak – vysoký lesk / bílá kůže

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bylo by chybou domnívat se, že jsou ložnice HANÁK (stejně jako veškerý nábytek HANÁK) pouze pro bohaté. I nové ložnice jsou dostupné ve všech 3 výrobních řadách HANÁK PREMIUM, TREND a ACTIVE, aby byl uspokojen každý zákazník bez ohledu na stav peněženky. Pokud chcete skvost mezi ložnicemi, pak se nechejte oslnit řadou HANÁK PREMIUM, a to například bílou ložnicí Laura v 7vrstvém laku s čelem v bílé kůži. Její zaoblené tvary spolu s dominantním čelem evokují vysoké pohodlí. Noční stolky působí jako křehké ostrůvky a šatní skříň ve stejném provedení pak dotvoří celý interiér. Pokud chcete kontrastnější ložnici, můžete zvolit například ložnici Tina. Připomíná den a noc – přírodní tmavá dýha wenge versus moderní bílý lak ve vysokém lesku. K tomu zaoblené tvary stolků a komod bez úchytek. Bezchybná volba do každého moderního interiéru.

Ložnice LUISA, kolekce TREND, provedení koženka Kaiman 45

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letošní novinková řada TREND zaujme na první pohled použitými materiály, kde u potahových látek a koženek nechybí trendové pastelové barvy. Touto nabídkou vybočuje firma HANÁK z šedi běžné nabídky dostupné v Česku. Není totiž mnoho výrobců, kteří by se pustili do takto odvážných barev. Dřeviny a přírodní barvy v potahových materiálech nabízí každý, ale co takhle například ložnice Nicol (titulní foto článku), kde můžete zvolit tyrkysové čelo? Ložnice Nicol bude určitě jedním z letošních hitů! Její striktní kontury a nekompromisní design čistých linií, k tomu odvážné barvy v čele a výsledkem nemůže být nic jiného než úžasná trendy ložnice, kterou nepohrdne žádná generace se smyslem pro nekonvenčnost a originalitu. A pokud snad preferujete celočalouněnou postel, pak se zamilujete do postele Luisa. Její jednoduchá elegance a dominantní čelo jsou vysoce efektní. Podle hesla „v jednoduchosti je síla“.

Ložnice XENIE, kolekce ACTIVE, provedení dub přírodní

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ani kolekce ACTIVE nezůstala pozadu a přináší několik zajímavých variant ložnic. Například postel Xenie. Kompaktní kus nábytku? Ano. Zásuvky u této postele jsou její přímou součástí. Jak funkčně, tak designově promyšlené řešení.

Ložnice NICOL, kolekce ACTIVE, provedení dub bělený

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Anebo Nicol. Kvalitní postel vyrobená z běleného dubu s praktickým výsuvným úložným prostorem přímo pod roštem. Perfektní řešení i do skromnějších prostor anebo půdních vestaveb. Takže recept na kvalitní spánek? Nové ložnice Hanák!

Další články

Načítám