Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pamatujete na vcelku výraznou účastnici první řady reality show VyVolení Wendy Zapletalovou? Tehdy se svěřila, že nemá s muži ještě žádné zkušenosti, to ale dávno neplatí. Dnes je šťastná po boku přítele Karla a čeká první dítě.

Když produkce nejnovějších VyVolených Wendy zavolala, aby ji pozvala jako hosta, černovláska s díky odmítla. A důvod? „Jsem v pátém měsíci těhotenství, takže účast ve vile je pro mě vyloučená,“ uvedla sympatická žena, která už má pro své první dítko vybrané i jméno. „Pohlaví miminka neprozradím, ale kdyby to byl chlapeček, bude se jmenovat po tatínkovi Karel. Pokud budeme mít holčičku, bude to Melissa,“ řekla šťastná nastávající maminka.

Wendy také prozradila, že s přítelem plánují svatbu. „Budeme se brát, ale až někdy po porodu. Zároveň bychom rádi vyrazili na svatební cestu do Ameriky - do San Franciska. Mám tam kamarádku, kterou bych ráda navštívila,“ nastínila své plány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám