Hlavní obsah
Článek

Tak tohle je trapas. Hýřil sebevědomím a prohlašoval o sobě, že z něj ženy šílí. U televizních divaček ale ostrouhal. Ve včerejší volbě mezi prvními třemi soutěžícími ho za zády nechali oba jeho soupeři.

Řeč je o Rostislavu Dzikovi, který nejspíš nečekal, že by ho dámské publikum u televizních obrazovek nechalo ve štychu. Ale dámy evidentně neslyší na samochválu, která z něj přímo čišela, ani na chlubení se počtem milenek. Co všechno o svém intimním životě řekl?

„Měl jsem starší ženskou, mně bylo 18 a jí 26, máme syna Tomáše. Po 4 letech jsme to ukončili, protože tam byl velký věkový rozdíl. Pak jsem měl další manželku, se kterou jsem se rozvedl po 3 letech. Ona se chtěla vdávat, já jsem sice moc nechtěl, ale ona říkala, že by byla hrdá na to, kdyby byla moje žena. Tak jsme se vzali. Jenže já jsem byl nevěrný a řekl jsem to doma. Sice to byl úlet na jednu noc, ale přiznal jsem se a ona to ukončila. Já jsem na tom manželství prostě netrval. Teď nemám vztah, ale mám několik milenek. Sám jsem rok a půl a do toho pár kamarádek, ale ono se to vždycky nějak vymkne z kontroly. Pravda je, že ženské po mně jdou a moje partnerky s tím měly problémy. Dělaly mi scény,“ popsal svůj intimní život muž, který se na rozdíl od svalovce Thomase, jenž postoupil, ke svým známostem zase šupem vrátí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám