Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Bára Basiková (61) na svůj věk rozhodně nevypadá. Podařilo se jí shodit kila, která nabrala po komplikované zlomenině kotníku. Navíc se po sedmi letech vrátila ke své přírodní tmavé barvě vlasů. "Blondýna už jsem byla dost dlouho. Přestalo mě to bavit, mám ráda změnu," řekla Super.cz.

Basikovou čeká hodně těžký úkol. Vzala roli v muzikálu Lucrezia Borgia, v němž účinkovala před pěti lety na prknech Národního divadla. "Už tenkrát to bylo náročné. Po dvaačtyřicetileté mámě dvou dětí chtěli deset až dvanáct hodin denně tanečních zkoušek. Teď to bude ještě těžší. Jsem starší a jedno dítě přibylo. Navíc jsem pořád kvůli poranění kotníku pohybově hendikepovaná," svěřila zpěvačka.

Zkoušky jí začnou v prosinci. Do té doby hodlá nadále zdokonalovat svoji fyzičku. "Chodím třikrát týdně do fitka, rozhodně se neflákám," říká. Věří i tomu, že režisér Libor Vaculík vezme v úvahu její kotník a přizpůsobí mu taneční choreografie.

Že se zranění nevyhýbají ani profesionálním tanečnicím Super.cz potvrdila sólistka baletu Národního divadla Zuzana Pokorná, která v Lucrezii Borgii ztvárňuje roli Zla. "Já mám třikrát operované koleno, teď mě trápí meniskus a natržené vazy ani nepočítám," svěřila. "Ale tančit kvůli tomu nepřestanu. Já jsem na sebe ras," dodala.

V muzikálu budou dále účinkovat Radka Fišarová, Daniel Hůlka, Tomáš Beroun, Tomáš Trapl či Tomáš Savka. Premiéru bude mít 10. března 2012 v divadle Hybernia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám