Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně Kate (42) si po narození děťátka konečně užívá trochu zaslouženého klidu. Odjela za svými rodiči do jejich sídla v Bucklebury v hrabství Berkshire, kam ji následoval i její manžel William (41). Oba se tak poprvé učí, co obnáší rodičovství a rozhodně nenechávají vše na chůvách. William se v prvním rozhovoru po narození syna poskytnutém stanici CNN nechal slyšet, že první plenky vyměňoval on, a to za hlasité podpory několika přihlížejících. Nyní navíc svět může spatřit první oficiálně zveřejněné fotografie královské rodiny.

Šťastní rodiče s malým princem v náručí jsou zachyceni na zahradě u domu rodičů Kate. Snímky nepořídil žádný z uznávaných britských fotografů, nýbrž sám Michael Middleton, pyšný dědeček.

Na jednom snímku nechybí dokonce ani psí mazlíčci, černý kokršpaněl Lupo, který patří Kate a Williamovi, a zlatý retrívr Katiných rodičů Tilly.

Reklama

Další články

Načítám