Hlavní obsah
Článek

V seriálu Gympl se objevila nová postava, takže jsme se museli seznámit s herečkou, která ji ztvárňuje. Rozkošná brunetka Ivana Korolová nám byla povědomá nikoli podle tváře, ale spíš svým hlasem. "Já totiž hodně dabuji," vysvětlila Ivana.

Její doménou jsou hlavně pohádky. "Jsem slyšet v různých ‚disneyovkách‘, třeba v Pokémonech, nebo jsem dabovala i filmový kreslený muzikál Na vlásku, jestli si vzpomínáte na tu princeznu s nekonečně dlouhými vlasy," upřesnila herečka.

Ivana se zatím v televizních projektech jen občas mihla, například v seriálu Ordinace v růžové zahradě nebo v pohádce O dvanácti měsíčkách. "Gympl je první role, kdy mě už poznávají i lidé na ulici a dostávám maily nebo dopisy od fanoušků. Dokonce i od jednoho desetiletého kluka, který mi napsal, že chce být režisérem a obsadit mne do hlavní role. Prý ale musím ještě deset let počkat. Tak čekám," smála se Ivana.

Charakteristickým rysem Ivaniny tváře je piha krásy pod okem, kterou si hodlá nechat, stejně jako třeba Cindy Crawford. "A pak mám ještě jednu na nose, tu se mi ale snaží vizážistky vždycky zalíčit," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám