Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Jitku Ježkovou televizní diváci poprvé zaznamenali před devatenácti lety, když jako sedmnáctiletá hrála v sitcomu Nováci. "Za rok to bude dvacet let. Tenkrát byla ještě povinná vojna, takže mi psali hodně vojáci," vzpomínala Jitka.

Půvabná blondýnka pořád patří mezi nejkrásnější herečky, které hrají v seriálech na Nově, ale sama ze sebe takový pocit nemá. "Už to není takové jako dřív. Zvlášť když jsem přibrala sedm kilo. Někdy mám pocit, že mám větší zadek než prsa," překvapila nás přehnanou sebekritikou Jitka, kterou budeme stále pravidelně vídat v Doktorech z Počátků.

I když jsme z ní pocit, že by byla nějak oplácaná, neměli, zeptali jsme se, jak se tedy stalo, že přibrala. "No, asi je to tím, že jsem šťastná. Když jsem měla o těch sedm kilo méně, tak jsem točila náročný film, moje Eliška byla ještě malá. A teď jsem v klidu a spokojená, takže kynu," smála se Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám