Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Kostková (47) se vypravila na Mattoni koktejl festival, kde se hodnotily nealko drinky, a oblékla si krásný, tmavě vínový overal. Vyniklo v něm její lehké opálení, ale nejen to. "Aspoň vidíte, že jsem se letos opalovala," upozornila nás Tereza na světlé proužky od bikin na hrudi.

Když jsme se ale po jejím upozornění podívali blíž, zjistili jsme, že na rozdíl od pláže si na párty Tereza podprsenku nevzala a kombinézu si oblékla na holé tělo. V klubu, kde se akce konala, to ještě tolik vidět nebylo, ale když herečka vyšla ven na Václavské náměstí, tak se dost ochladilo a nižší teplota udělala své.

A jak to vlastně Tereza s opalováním má? "Když jsem byla mladší, tak jsem se sluníčku vystavovala dost. Dokonce jsem měla recept, jak docílit opálení co nejdříve. Míchala jsem si olivový olej s citrónem. To už bych ale teď neudělala. Používám naopak krémy s vysokým faktorem," svěřila.

Není to prý jen kvůli tomu, že opalování není zrovna nejzdravější. "Je to i kvůli seriálům. Když je v jedné scéně člověk bílý, tak se najednou nemůže objevit hned v následující tmavě hnědý. Ale to u mě nehrozí, já jsem jako eidam," smála se Tereza.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám