Hlavní obsah
Článek

Fanoušci Pavla Soukupa nebudou rádi, ale tento herec už se v další sérii primáckého seriálu Cesty domů neobjeví. Respektive objeví se ve svém úplně posledním obraze. Scenáristé totiž nechali kapitána Roberta Vejnara, kterého tu Pavel Soukup hraje, zemřít.

Soukup se s rolí loučil těžce. „Přiznávám, je mi líto, že už v seriálu nebudu hrát a pár dní mě to opravdu hodně mrzelo. Byly to tři roky nádherné práce. Nikdy jsem v seriálu nehrál roli, která by mi tak sedla, a tak by mě bavilo ji hrát," svěřil herec. Snímky jeho poslední scény má Super.cz k dispozici.

Poslední natáčecí den mu dal ale pořádně zabrat. „Byl to pro mě trest za to, že jsem za celé tři roky nikdy nepřišel do maskérny. Celý seriál jsem natočil neoholenej, neostříhanej a se všemi svými vráskami, maskéři mě nijak nelíčili, jen pokaždé trochu přepudrovali. Takže když mě maskovali na zavražděného a pobodaného Vejnara, opravdu se na mně vyřádili a já v maskérně seděl strašně dlouho. A ještě horší pak bylo ze sebe ty barvy smýt. Obraz samotný byl snadný. Hrál jsem ležící mrtvolu,“ říká Pavel Soukup.

Toho, že by teď neměl do čeho píchnout, se ale Pavel Soukup nebojí. „Mám každodenní práci v rozhlase a dabingu. Taková herecká dřina," říká. Štěstí ale Pavlu Soukupovi dopřálo další herecký pamlsek. Po několikaleté pauze v divadle bude účinkovat v muzikálu Mata Hari. „Dostal jsem roli manažera Maty Hari a alternovat se v ní budu s Láďou Frejem. Moc se na muzikál těším,“ říká Pavel Soukup.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám