Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože má zpěvačka a bývalá frontmanka skupiny No Doubt Gwen Stefani (41) už dvě děti, na její postavě se mateřství vůbec nepodepsalo. Svůj výstavní zadeček ukázala v pondělí na pláži v Malibu, kde dováděla se syny Kingstonem a Zumou v doprovodu manžela Gavina Rossdala. Vzala si totiž černou dlouhou sukni z hodně průsvitného materiálu. V jednu chvíli se tak fotografům podařilo zvěčnit téměř celé její prosvítající pozadí.

Gwen si zřejmě ani neuvědomila, že pod působením slunečních paprsků bude lehký materiál sukně tolik průhledný. Zpěvačka se rozhodně nemá za co stydět. Naopak. Dokázala, že její pozadí by si zasloužilo podobného uznání jako to, které vlastní sestra britské vévodkyně Catherine Pippa Middleton.

Pláže v Malibu jsou u celebrit velice populární. Řada z nich totiž právě v jejich okolí i bydlí. V pondělí se tam tak Gwen Stefani mohla potkat například s těhotnou herečkou Tori Spelling, jež přišla relaxovat na pláž s manželem Deanem McDermottem a jejich dvěmi dětmi. O Gwen Stefani se také nedávno psalo v souvislosti s jejím dvouletým synem Zumou, kterému zpěvačka nechala namalovat nehty na rukou.

Související témata:
Materiály

Reklama

Další články

Načítám