Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Autorce nezapomenutelného hitu Un-Break My Heart Toni Braxton se zhmotnil zlý sen snad každé zpěvačky. Přímo během koncertu v New Jersey se jí minulý týden uvolnily šňůrky u jejích už tak dost odvážných minišatiček a Toni se, aniž by nejspíš tušila, že je něco v nepořádku, kroutila dál v rytmu své písně.

Zpěvačka byla navíc právě zaměstnána pobízením lidí z publika, aby si s ní přišli zatančit na pódium, a tak příliš neřešila, že svým holým pozadím právě potěšila všechny přihlížející. Zpěvaččino faux pas přitom jeden z bystrých fanoušků natočil na mobilní telefon.

Záchranou pro ni nakonec nebyli pořadatelé ani lidé ze zákulisí, ale muž z publika, který s ní nejdříve tančil a pak jí oblékl své sako.

Braxton ale může být úplně v klidu - co se figury týče, na pětačtyřicet je výstavní. Co už by mělo zpěvačku více zneklidňovat, je stav jejího bankovního účtu. Během let se totiž natolik zadlužila, že jí byly dokonce zabaveny oba její domy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám