Hlavní obsah
Článek

Modelka Tereza Fajksová (34) je zpátky v Čechách a na přehlídkových molech začíná pracovat do roztrhání těla. O víkendu totiž odstartoval maraton pro modelky Styl a Kabo. Miss Earth se stala hlavní hvězdou zahajovací přehlídky na brněnských veletrzích, kde se předvedla v exkluzivních modelech návrhářů jako Oscar de la Renta, Emilio Pucci a Elie Saab.

Nejkrásnější žena zeměkoule pochází z Brna, a tak je na brněnských veletrzích jako doma. „Bydlím asi kilometr od výstaviště, takže je to pro mě takové domácké prostředí," nechala se slyšet Fajksová, která se na stejné akci objevuje již popáté. Tereza byla naprosto unesená z modelů z butiku Obsession a nejraději by si některé šaty odnesla domů. To by ale neprošlo, protože cena jednoho couture modelu se pohybuje okolo půl miliónu. „Měla jsem na sobě šaty za čtyři sta tisíc, kvantita a kvalita se projevuje v ceně," říká modelka.

Je pravda, že několik desítek modelů, především společenských šatů, bylo v České republice k vidění vůbec poprvé. Premiéru si odbyly na prestižních světových molech v rámci přehlídek autorských kolekcí těchto tvůrců. A protože ihned po jediné brněnské přehlídce putovaly zpět do Paříže, kdo tuto příležitost promeškal, bude muset za další cestovat hodně daleko. Ale kdo se do beznadějně zaplněného hlediště prodral, určitě nelitoval.

Související témata:
Oscar de la Renta

Reklama

Další články

Načítám