Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už více jak dva roky žije Bohuš Matuš (50) s přítelkyní Nikolou. Zpěvák oslavil své jubilejní 40. narozeniny a přítelkyně na oslavě nemohla chybět. Oblékla si sexy šaty, od kadeřnice si nechala vytvořit luxusní účes a oslava mohla začít.

A stejně roztomilá Nikola, které je 23 let, vypadala jako čtrnáctiletá holčička. "Všichni mi hádají méně. S tím nic nenadělám. Prostě jako mladá puberťačka po základce," smála se Nikola.

Sice vypadá mladě, ale zase je pěkně od rány. Když se začaly kolem Bohuše na oslavě narozenin točit jiné blondýnky, začala zuřit. "Ještě jednou na Bohouška sáhne a rozbiju jí ciferník," řekla Super.cz a během pár minut opravdu ke rvačce došlo.

"Přišla jsem na párty trochu později, musela jsem se připravit. A jeho důvěrný rozhovor s blondýnkou Lucy mě trošku vykolejil. Nakonec ale pěsti nebyly potřeba," dodala s úsměvem blondýnka Nikola.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám