Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tvořili dokonale sehraný tým a vytvořili legendární filmová díla. Teď se během setkání ani nepozdraví. Řeč je o herečce Libuši Šafránkové (†68) a režisérovi Václavu Vorlíčkovi.

Třiaosmdesátiletý filmový režisér vyčítá představitelce své legendární Popelky, že je nevděčná a nespolehlivá. Slavného „rejžu“ dopálilo, že národem milovaná herečka slíbila pomoc při propagaci jeho filmu Jak utopit doktora Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách, ale nakonec svému slibu nedostála. Nedostavila se ani na rozhovor s německými novináři, který měla absolvovat společně s Jaromírem Hanzlíkem.

„Když má dodržet nějaký slib, vždycky nakonec ucukne. Za ty roky jí umřelo asi třináct babiček," postěžoval si režisér v deníku Semička a naznačil, že se herečka vymlouvala na rodinné problémy. Podle svých slov s ní nechce mít už nikdy nic společného. „Když ji potkám, projdu kolem ní, jako bych šel kolem neviditelné osoby," říká Vorlíček.

Reklama

Další články

Načítám