Hlavní obsah
Článek

Všimli jste si, že Lukáš Pavlásek přes prázdniny výrazně pohubl? Herec a bavič, který si postavil image na své švejkovské postavě, totiž držel skoro celé prázdniny nedobrovolnou hladovku! A kdo je za Lukášovy propadlé oči a povadlé břicho zodpovědný? Podle všeho je to paradoxně Lukášův věrný kamarád a parťák, Vojta Kotek!

Vojta je schopný spálit i čaj, tvrdí Pavlásek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Populární herci a hvězdy reklam operátora T-Mobile prý po poslední kampani propadli kouzlu skautského života a rozhodli se, že společně stráví prázdniny pod stanem. „Já jsem měl mít na starosti sekání dřeva a Vojta vaření. Když jsme ale třetí den po sobě měli buřty na uhel, došlo mi, že to budou nejdrsnější prázdniny mého života,“ vypráví herec, který teprve před několika dny našel cestu z lesa a v nejbližší restauraci údajně vyjedl celou kuchyň a půlku přilehlého kurníku.

Nebýt tabletu za korunu, už bych se nejspíš vypařil…

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když byli herci týden o hladu, Pavlásek si uvědomil, že se o sebe bude muset postarat sám. Jakmile se mu v noci podařilo oklamat hlídkujícího Kotka a vyplížit se ven ze stanu, učil se za svitu měsíce poznávat jedlé kořínky a byliny. „Nebýt toho, že jsem hned první noc objevil ložisko hlíz lopuchu většího, už bych tady možná nebyl,“ vysvětluje Pavlásek s tím, že od prudce jedovatého lopuchu plstnatého ho poznal jen díky tabletu za korunu s internetovým připojením, který nosí všude s sebou.

Co teď? Pavlásek plánuje vydání táborové kuchařky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A zatímco Vojtu Kotka od natáčení ještě nikdo neviděl a obecně se předpokládá, že se stal lesním duchem, Lukáš Pavlásek chce využít svoji bolestnou zkušenost ve prospěch lidstva a na podzim plánuje vydání kuchařky s názvem: Vaříme z toho, co najdeme u silnice. Nejoblíbenějšími recepty by měly být „na ohni pečený kámen s garnishem ze smůly smrku“ nebo „salát ze směsi lučních trav“. V gurmánských kruzích se předpokládá, že kuchařka bude bestseller.

Další články

Načítám