Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Prachařová (38) bude moderovat každou neděli noční show z vily VyVolených. Stejně jako její kolegové Libor Bouček (43) a Tereza Pergnerová (49) si ale nedokáže představit, že by se reality show sama účastnila. A nejen kvůli malému synovi Kryšpínovi, kterého by dlouho neviděla.

"Asi nejvíc by mi chyběla práce. Jenom spát, jíst a malovat se? Z toho bych byla úplně psychicky zdeptaná. A ty kamery všude kolem? Fakt ne," řekla Super.cz Agáta. To, že by ji celý národ viděl, jak vypadá po ránu, by jí ale prý nevadilo. "Já jsem pořád hezká," smála se a zamrkala nalepenými řasami.

Když už by někde musela být zavřená třeba jen na dva týdny, vybrala by si společnost hlavně z rodiny. To znamená manžela, syna, mámu, sestru Kordulu, bratra Vincenta a svoji svatební svědkyni Elišku. A překvapivě také Danu Batulkovou, maminku svého manžela Jakuba Prachaře. Proč zrovna ji? "Výborně spolu vycházíme a myslím, že by to oživila," myslí si Agáta.

A co ji bude na podzim čekat kromě VyVolených? "Normálně jako vždycky. Budu pokračovat s natáčením pro TopStar a samozřejmě také nějaké ty přehlídky," vypočítala.

Reklama

Další články

Načítám