Hlavní obsah
Článek

Moderátorka populárního pořadu Pošta pro tebe je trojnásobnou maminkou, ale nebýt nešťastné události, která se přihodila na začátku letošního roku, mohla mít děti čtyři. "Teď by miminku, o které jsem přišla, byly tři měsíce," svěřila posmutněle Super.cz Ester Janečková (51).

Budou to s manželem Zdeňkem ještě zkoušet, anebo zůstanou u tří dětí? "Nevím. Předtím jsem nikdy žádné problémy v těhotenství neměla, takže nás dost zaskočilo, co se stalo," svěřila Ester, které lékaři krutý ortel, že jejímu nenarozenému dítěti přestalo bít srdíčko, sdělili až na konci šestého měsíce těhotenství.

Úplně v pohodě není ani co se týče svého nejstaršího syna Kryštofa. "Probudily se v něm židovské kořeny po dědečkovi, odešel z gymnázia PORG do židovského gymnázia a chce odjet studovat do Izraele," prozradila nám moderátorka.

Syna svým způsobem chápe, i když má samozřejmě z jeho rozhodnutí strach. Kryštof totiž počítá s tím, že v Izraeli časem nastoupí i povinnou vojenskou službu. "Ale chápu, že chce cítit hrdost za svůj národ a obdivuje Izraelce, kteří jsou svoji zemi ochotni bránit. U nás něco takového postrádá a já vlastně také, i když jsem se aktivně účastnila sametové revoluce. Mladým lidem, kteří chtějí odejít, rozumím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám