Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová umí stále překvapovat. Zatímco na začátku týdne vyprávěla o tom, jak by si s milencem Josefem Rychtářem ráda pořídila miminko, což v jejích sedmačtyřiceti už není příliš reálné, teď zase přišla s tím, že spolu nemají sex.

A důvod? Prý je to kvůli tomu, že podle církevních pravidel je pohlavní styk povolený až po svatbě. Kde zase na tohle přišla, když už byla jednou vdaná, má šestnáctiletého syna a nikdo by si nemohl myslet, že je po mnoha vztazích s muži ještě panna, z toho nám zůstává rozum stát.

"Máme celibát. Já jsem Pepíčkovi řekla, že prostě až za měsíc, po svatbě. Pepa se s tím smířil. To čumím," řekla zpěvačka deníku Blesk. S partnerem oba chodí na poučení s farářem, aby se mohli vzít v kostele.

Známe mnoho párů, které se též braly v kostele, a na poučení také chodily, ale o nutnosti náhlé sexuální abstinence, když spolu již předtím dva žili jako muž a žena, nikdo nemluvil. Iveta prostě musí mít pokaždé něco zvláštního.

Reklama

Další články

Načítám