Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že legenda českého filmu Regina Rázlová (76) se vrací před televizní kamery. Právě v těchto dnech natáčí komedii Modelky s.r.o. Ve filmu se herečka zhostila role vyzrálé majitelky modelingové agentury, jejíž postava se velmi nápadně podobá bývalé majitelce agentury Czechoslovak Models Miladě Karasové.

Během hereččina prvního natáčecího dne jsme nemohli chybět na place a při té příležitosti nám paní Regina prozradila, jak se připravovala na svou roli. „Začala jsem se učit znovu chodit na šíleně vysokých jehlách, protože to jsem dávno zapomněla," prozradila Rázlová.

Herečka si ve svém důchodovém věku musela obnovit to, co pro ni bylo v minulosti zcela přirozené. V době své největší slávy v sedmdesátých a osmdesátých letech byla právě pro svou krásu a sex-appeal obsazována do rolí tvrdých atraktivních žen a právě chůze na vysokých podpatcích pro ni byla zcela přirozená.

Při trénování chůze sexy důchodkyně herečka prý nejvíce pobavila rodinné příslušníky. „Doma jsem se potácela a držela jsem se stěn. Vnučky se na podlaze válely smíchy. Nemohly uvěřit tomu, že babička neumí chodit na podpatcích."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám