Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Američance Belle Thorne se snoubí mnoho velkých plus. Nejenže je výjimečně krásná, ale Bůh ji navíc obdařil hereckým nadáním i pěveckým a tanečním talentem. Bella je zkrátka dítě štěstěny a má i přes své mládí slušně nastartovanou kariéru.

Teprve patnáctiletá zrzka, jež má z dětství zkušenosti i s modelingem, se již nyní může pochlubit působením ve více než 20 filmech a seriálech. Natočila také přes 60 reklam. Veškerých jejích kvalit využívá stanice Disney Channel, která ji obsadila do hlavní role mladé aspirující tanečnice CeCe Jones v seriálu Na parket. A právě tato stanice už vyprodukovala spoustu hvězd od ‚starší‘ generace Britney Spears, Justina Timberlaka či Christiny Aguilery přes Miley Cyrus a Selenu Gomez.

Bella byla pro slávu a šoubyznys zrozena. Je nejmladší ze čtyř sourozenců, z nichž se všichni věnují herectví. Vyrostla na Floridě a je dyslektička. Ve škole čelila šikaně ze strany spolužáků, a tak ji následně učili rodiče doma, kde se jejími nejlepšími přáteli stali dva psi, šest koček a želva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám