Hlavní obsah
Článek

Udělejte si před koncem léta radost a rozšiřte svou sbírku sexy prádla! A radost si můžete udělat hned dvakrát. Máme pro vás exkluzivní slevový kód, díky kterému získáte slevu na celý sortiment. Nemůžete se rozhodnout, co si v akci pořídit? Vybrali jsme pro vás zákaznicemi nejoblíbenější podprsenky – co jim říkáte?

Využijte slevový kód a získejte slevu – pozor, jen do konce týdne!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz si pro vás připravil další cenový bonbónek. Nakupte na Astratex.cz alespoň za 1199 Kč, do připraveného pole v košíku vložte kód HD813 a okamžitě získáte slevu 120 Kč! Neváhejte – akce platí jen do konce týdne.

Byla k vám příroda více než štědrá? Ani vy nepřijdete zkrátka!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Delfina je navržena speciálně pro velká ňadra. Skvěle padnoucí střih a vysoce kvalitní materiál zajistí nejen dokonalý tvar vašeho dekoltu, ale také vysokou odolnost proti nadměrné zátěži. Širší ramínka zamezí nepříjemnému zařezávání a krajkové zdobení dodává tomuto kousku šmrnc. Tuto krásku pořídíte až do velikosti 110G a k dostání je hned ve třech barvách.

Praktická a sexy push-upka – těch není nikdy dost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakou podprsenku můžete nosit každý den? Bílou hladkou push-upku! Push-up efekt vám dodá potřebné centimetry i sebevědomí. Díky bezešvému střihu ji můžete obléct i pod obepnuté oblečení a oslňovat plným dekoltem za všech okolností. Pořídíte ji až do velikosti 85D!

Plnější tvary si žádají řádnou pozornost!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxus a pohodlí pro plnější tvary – to je podprsenka Havana. Boční kostice, dvojité mikrovlákno, propracovaný střih a široká ramínka zkrotí vnady všech velikostí. Zajistí dokonalé držení i opravdu velkého poprsí a vytvoří krásně tvarovaný dekolt – co víc si přát? Tento praktický kousek pořídíte ve třech barvách a až do velikosti 95F!

Propadněte trendům!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zvířecí potisky a pastelové barvy jsou hitem této sezóny. Podlehněte originální kombinaci decentního zvířecího vzoru a pastelové krajce. Push-up efekt zajistí plný dekolt a díky padnoucímu střihu budou mít vaše vnady ten správný tvar. Podprsenka Louise padne něžným romantičkám i divokým šelmám – odoláte?

Další články

Načítám