Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský zpěvák skupin The Libertines a Babyshambles Pete Doherty (34) byl skutečným omylem v životě Kate Moss (50). Jejich románek, během kterého se v letech 2005 - 2007 několikrát rozešli a zase dali dohromady, mohl pro modelku skončit fatálně a zruinovat její kariéru i zdraví. Kate totiž vedle Dohertyho přičichla k drogám a málem se svezla s ním... Přestože Kate nakonec osvítil Duch svatý a problematickému zpěvákovi dala vale, její dobrá pověst utržila šrám i tak.

Pro Kate Moss znamenalo toto období jistě největší jízdu v životě, s Dohertym obrážela koncerty a festivaly, které se neobešly bez alkoholu i drog, a užívala si bohémského života. Dvojice se dokonce v roce 2007 zasnoubila a plánovala vdavky na léto. Modelka se však s Dohertym ještě téhož léta v červenci rozešla.

Kariéra Moss totiž během soužití s neblaze proslulým muzikantem skomírala a po skandálu z roku 2005, kdy deník Daily Mirror otiskl na titulní straně modelku šňupající kokain, od ní mnozí dávali ruce pryč.

Snímky prý pořídil a médiím prodal za více než 150 tisíc liber Dohertyho bývalý manažer James Mullord a vydělanou sumu následně prošustroval za heroin. S Moss tehdy přerušil spolupráci módní řetězec H&M, kontrakt jí neobnovily ani značky Chanel a Burberry. Modelka se tehdy veřejně omluvila s prohlášením, že s užíváním drog skončila. A módní průmysl jí dal ještě jednu šanci...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám